Lösningar2

APPSALES APP SOM TJÄNST

Appsales App som tjänst innebär att vi tar ägarskapet över utmaningarna så att ni kan ägna tid och kraft åt möjligheterna.

Appar för internkommunikation växer så det knakar. Gartner förutspår att redan 2017 kommer efterfrågan överstiga tillgängliga resurser med 500%.
Nya beteenden utmanar gamla strukturer för hur man skaffar sig information. Appar öppnar en ny möjlighet att nå användaren där de spenderar mest
tid online, i sin smartphone. Både Appsales Black och Appsales Cyan erbjuds som App Som Tjänst.

Både Appsales Black och Appsales Cyan erbjuds som App Som Tjänst.

[fusion_button link=”https://www.appsales.se/apparforkommunikation/” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”custom” button_gradient_top_color=”#006699″ button_gradient_bottom_color=”#006699″ button_gradient_top_color_hover=”#007BA7″ button_gradient_bottom_color_hover=”#007BA7″ accent_color=”#ffffff” accent_hover_color=”#ffffff” type=”” bevel_color=”” border_width=”0″ size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]LÄS OM INTERNAPPAR[/fusion_button]

 

VI LEVERERAR I TID

Trött på långa resurskrävande projekt?

Det var vi också – därför skapade vi Appsales App som tjänst.

Från färdig kravspecifikation kan vi ha din app leveransklar till distributions-plasterna inom en vecka – med tre operativsystem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KVALITET I VAR DETALJ

Det tar lång tid att bygga en bra app, därför har vi och våra partners lagt ner 10 000 tals timmar på systemen som gör det.

Alla appar byggs med senaste tekniken och anpassat för de operativsystem-versioner som används. Vi har 100 tals funktioner inbyggda och kan skräddarsy er app och app UI för era behov. Naturligtvis anpassar vi även innehåll i CMS system för uppdatering och underhåll

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VI ÄGER UTMANINGARNA

Normalt är det dags att uppdatera appen när den nyss blev klar.

Detta kräver både tid och pengar. Med Appsales App som tjänst sker dessa uppdateringar automatiskt vid behov. Tecknar man utöver det ett driftavtal sköter vi hela eller delar av appen/apparna löpande.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FÖR ATT ALLT FÖRÄNDRAS

Alla bra appar behöver förändras och utvecklas.

Utöver de 100 tals aktuella funktioner vi erbjuder idag så utvecklas systemen löpande med ny aktuell funktionalitet som enkelt kan kopplas till er app . Allt som krävs är en beställning så anpassar vi appen och koden till nya behov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ENSAM ÄR INTE STARK

Även om appar som företeelse är ganska nytt så är utbudet och behoven idag av gigantiska proportioner.

Det är inte så konstigt – idag spenderar vi mer tid i appar än på Internet.

Utöver vår egen utveckling samarbetar vi med de mest innovativa företagen i branschen för att hela tiden ligga i framkant ifråga om funktioner och lösningar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HÖGT VÄRDE FÖR PENGARNA

När många delar på det som är dyrt blir det billigare för alla.

Appsales App som tjänst innebär att du betalar för det du behöver när du behöver det. Ett, två eller flera operativsystem, CMS och drift samt löpande koduppdatering och support allt ingår i månadsavgiften.

App som tjänst kostar från:

 • ca: 995 kronor per månad.
 • ca: 20 000 kronor för uppstart, designanpassningar och innehållsanpassning.
 • ungefär 1/10 av priset för en egen utvecklad lösning.

 

DET GÅR BRA ATT FÅ EN APP LEVERERAD PÅ MINDRE ÄN EN MÅNAD – LÄS HÄR HUR DET GÅR TILL.

Det är enkelt att skaffa en app med våra generiska lösningar. Eftersom vi redan gjort det stora arbetet med back-end koden är det ”bara” det roliga kvar. Det fåtal begränsningar som finns skall ställas mot de normalt årslånga projekt som brukar vara resultatet av ett app-projekt – någon som också är den största orsaken till att många projekt stannar på idéstadiet. Vi eftersträvar enkelhet där ni som kund kan fokusera på innehåll och ramverk – inte på utvecklingsprojektet som sådant. Oftast krävs mindre än en full arbetsdag i insats från kunden under hela projektet.

Läs mer om de olika stegen här.

[fusion_tabs design=”classic” layout=”horizontal” justified=”yes” backgroundcolor=”” inactivecolor=”” bordercolor=”” icon=”fa-dove fas” icon_position=”left” icon_size=”” hide_on_mobile=”small-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_tab title=”1. BEHOVSANALYS” icon=”fa-dove fas”]

Tillsammans med någon av våra konsulter tar vi fram en behovsanalys och skapar en grundskiss på er lösning med de funktioner och det innehåll som täcker era behov och önskemål. När analysen är godkänd sätter vi upp en grundapplikation samtidigt som vi får grafiska riktlinjer och annat nödvändigt material från er. I detta steg gör ni också de ansökningar som behövs för konton hos marknadsplatserna.

 • Vem/Vad/Hur/Varför/När?
 • Innehållsanalys
 • Vad finns tillgängligt API, Länkar, texter och innehåll.
 • Konton på App Store, Google Play.

[/fusion_tab][fusion_tab title=”2. PLATTFORM” icon=”fa-dove fas”]

Beroende på innehållet väljer vi ut lämpligt system för produktion. Saknas ett system som klarar hela behovet kan detta utvecklas unikt, alternativt ger vi förslag på annan lösning.

 • Val av RMAD system.
 • Förbereda innehåll.

[/fusion_tab][fusion_tab title=”3. ANPASSNING” icon=”fa-dove fas”]

Grundapplikationen anpassas till en passande design med hänsyn till er grafiska profil, ändamål och riktlinjer för mobil design från Apple/Google.
När designen är implementerad laddar ni enkelt ner vår demoapp på er smartphone för korrekturgodkännande. Beroende på vad appen skall göra och vilket innehåll som skall läggas in så fylls appen upp med texter och bilder. Detta kan hanteras av oss eller direkt av er via appens content management system (CMS) allt beroende på önskemål och komplexitet.

 • Anpassning av appen till era behov.
 • Lägga in innehåll som nyheter, texter och bilder.
 • Slutkontroll av appen.

[/fusion_tab][fusion_tab title=”4. DISTRIBUTION” icon=”fa-dove fas”]

När appen innehåller relevant innehåll och är slutgodkänd av er påbörjas publiceringsprocessen som vi hanterar i sin helhet när vi fått relevanta kontouppgifter från er. Vi laddar upp appen på App Store, Google Play samt skapar all nödvändig grafik, ikoner och information som behövs. När appen är godkänd får ni ett meddelande från respektive marknadsplats.
Nu är appen klar att användas.

 • Publicera appen på marknadsplatserna.
 • Marknadsföra appen till användare.

[/fusion_tab][fusion_tab title=”UNDERHÅLL” icon=”fa-dove fas”]

Uppdateringar sker enkelt i appens CMS och kan hanteras helt eller delvis av er beroende på era önskemål. Här ser ni också statistik och skickar meddelanden. Vi hanterar appens kod och sköter löpande uppdateringar vid förändringar i operativsystemen som påverkar appen.

 • Regelbundet uppdatera innehållet.
 • Anpassa innehållet till användning genom analysverktyget.
 • Utvärdera och förbättra.
 • Löpande uppdatering av koden.

[/fusion_tab][/fusion_tabs]