OM OSS

VI BRINNER FÖR MOBILA TJÄNSTER SOM FÖRBÄTTRAR, FÖRENKLAR OCH SKAPAR TILLGÄNGLIGHET!

Smartphones och läsplattor har förändrat kommunikationen mellan människor och hur vi förhåller oss till och söker information – snart är varannan sökning på Google via en mobiltelefon och under nästa år förväntas antalet mobila sökningar vara fler än de desktopbaserade.

Appsales Sweden AB grundades 2011 i Stockholm med ambitionen att göra mobilappar tillgängliga för alla företag och organisationer genom att förenkla inköpsprocessen och kapa onödiga kostnader i produktionen. Vi tycker att det är en självklarhet att man skall kunna köpa appar, mobila hemsidor samt responsiv webdesign med fasta tydliga priser där allt ingår och tydliga leveransvillkor.

Med rätt mobila nyttotjänster, rätt servicenivå och säkerhet är vår ambition att erbjuda din verksamhet kompletta lösningar anpassade utifrån era unika möjligheter i den allt mer mobila världen. Detta vare sig det gäller intern information eller möjligheten att kommunicera mobilt med kunder och leverantörer.

[fusion_separator style_type=”single|dotted” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”#009999″ top_margin=”” bottom_margin=”” border_size=”2″ icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center”][/fusion_separator]

 

[fusion_tabs design=”classic” layout=”horizontal” justified=”yes” backgroundcolor=”” inactivecolor=”” bordercolor=”” icon=”fa-envira fab” icon_position=”left” icon_size=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_tab title=”Vision” icon=”fa-dove fas”]

Connects your business to a mobile world.

Den mobila revolutionen är här för att stanna. Smarta telefoner och surfplattor med konstant uppkoppling innebär en förändring i hur mäniskor relaterar till både den fysiska och den digitala världen. Mobiltelefonen har blivit ”livets fjärrkontroll” och för att finnas där och när informationen efterfrågas behöver all information göras tillgänglig mobilt.

[/fusion_tab][fusion_tab title=”Affärsidé” icon=”fa-dove fas”]

Vi utvecklar kreativa lösningar med fokus på mobilen som verktyg där många delar på det som är dyrt och lägger fokus och budget på innehåll som förenklar och/eller berikar användarens liv.

Våra tjänster gör det möjligt för alla företag och organisationer, oavsett budget att kunna erbjuda sina kunder mobil information.
Idag har vi kunder med så olika budgetar som en lokal förskola och ett världsledande teknikföretag som använder samma plattform i sin mobila dialog.

[/fusion_tab][fusion_tab title=”Kultur” icon=”fa-dove fas”]

Think Orange

Våra värderingar definierar vilka vi är, vilka vi vill vara och är integrerade i allt vi gör och planerar att göra. Våra värderingar är grunden i företaget och utgör vår kultur.

    • Appsales har en högpresterande kultur med en utpräglad vi-kan mentalitet.
    • Att tänka orange är att uppskatta olika egenskaper, se styrkor i mångfald och olikheter samt bredd.
    • Vi står för en utpräglad prestigelöshet med en vilja att ständigt ta till oss ny kunskap och utvecklas. Vi accepterar inte utan vidare att saker är som de är utan söker ständig förbättring där vi utmanar gamla sanningar.
    • Det är vår ambition att överträffa förväntningar och leverera verkligt värde till såväl kunder, partners och personal. Vi talar klarspråk om villkor och vi agerar affärsmässigt.

[/fusion_tab][/fusion_tabs]