EVENTAPP, ETT MÅSTE FÖR ALLA EVENT?

Varför skall alla event ha en egen eventapp?

Svaret är ganska enkelt – eftersom det är så besökarna vill kommunicera: de förväntar sig all information i sin smartphone, presenterad på ett tydligt och trevligt sätt. Med Appsales generiska system kan vi skapa professionella mobila eventappar på bara några dagar till en mycket rimlig kostnad.

Oavsett om det är en utställning, kongress eller festival, finns det alltid ett stor behov av information. Vad är schemat? Vilka deltagare? Hur man tar sig dit? Eventuella platser av intresse i grannskapet? Var bor man? En eventapp ger all information direkt i fickan hos besökaren. De behöver inte öppna en webbläsare och leta sig fram på en webbplats, ett klick öppnar de sin eventapp och får tillgång till informationen, som presenteras i en lämplig utformning.

Fördelarna med en eventapp:

En eventapp ger inte bara en bra service till besökarna av ditt event, både ditt evenemang och er organisation kommer att gynnas. Hålla data uppdaterat med Excel eller via ett flöde och importera/uppdatera dessa data i er eventapp. Det är enkelt att ändra i programmet, lägga till nya talare eller aktiviteter.
Håll ditt innehåll aktuellt på ett enkelt sätt:

Informationen om eventet är alltid aktuell: sista minuten-ändringar kan uppdateras och nå ut till användaren. Logga in i CMS systemet, gör ändringarna och uppdatera din eventapp. Alla användare kommer att få den senaste versionen av appen utan att behöva ladda ner den igen. Om du ansluter till webbtjänster eller importerar data från Excel, kommer att data uppdateras automatiskt. Skicka push-meddelanden till deltagare:

Kommunikationen med deltagare fortsätter även under eventet. Med en eventapp kan du skicka en push anmälan strax före att en programpunkt startar till alla deltagare på din kongress, festival eller utställning. En sen ändring i programmet? Berätta för alla deltagare med en push-meddelande.

Fler fördelar med event appar:

 • Live videoströmmar
 • Integrera Facebook och Twitter
 • In-app reklammöjligheter för sponsorer.
 • Feedback med smarta formulär.
 • Före och efterinformation som förlänger effekten av eventet.

Vi kan leverera en högkvalitativ eventapp på bara ett par dagar (plus den tid det tar att distribuera dem på stores). Din information kan importeras med hjälp av Excel eller matas in manuellt. Du kan även ansluta olika webbtjänster (GET, POST, JSON). De nära nog obegränsade designalternativen i våra olika system garanterar din app kommer att se bra ut och spegla företagets profil.

Vi kan erbjuda både native, hybrid och webbappar. Native och hybridappar använder telefonens funktioner såsom GPS och kamera och appens native innehåll fungerar även offline.
Med geografiska app-lås kan du avslöja viss information eller delar av innehållet i evenemang appen endast för besökare av eventet. Så du kan presentera en livestream på en session bara för besökarna.

I CMS systemen kopplat till din eventapp kan du bland annat:

 • Hantera kalender, innehåll, information och olika nyhetsflöden.
 • Lägga visuella Planlösningar
 • Presentera talare och utställare
 • Visa Schema och program
 • Ansluta till webbtjänster
 • Visa viss information bara för besökare och eller/besökare på plats.
 • Sälja biljetter i appen
 • Se statistik på antal nerladdningar per operativsystem och vad man tycker är mest intressant.
 • Skicka meddelanden (tidsinställda eller direkt, geografiskt eller alla).

Appar med så pass avancerade funktioner som dessa kan man kanske förvänta sig är vansinnigt dyra, men så är det inte. Våra priser startar på 975 kronor per månad och en uppstartskostnad med all grafik och innehåll för från 10 000 kr, det är ofta mindre än 50 kr per besökare. Vill du bara ha en app temporärt för en enda händelse kan du teckna ett engångsavtal på tre månader.

Vi har även eventappar för “gamification” av aktiviteter som geotaggad frågesport m.m. kontakta oss så berättar vi mer.