SEMESTERTIDER, RAPPORTER & BEMANNING?

Planeringen inför sommarens semestrar är i full gång hos de flesta företag och myndigheter. För de som saknar ett system som hanterar önskemålen är det bråda dagar.

Med en intern app ger man anställda ett enkelt och tillgängligt verktyg där de kan rapportera in önskad ledighet direkt i mobilen. All data samlas in i en databas som sedan kan exporteras till Excel för bearbetning.

Att använda appar för rapportering är en starkt växande trend. Behoven är olika och det underlättar för både den som skall rapportera och den som skall hantera inkomna rapporter om dessa kan samlas på ett ställe. I Appsales Black finns som standard ett mycket avancerat formulärverktyg med databaskoppling. Önskar man en multiskärmlösning kan vi enkelt integrera mot exempelvis Google Forms. Påminnelser om att rapportera kan skickas via push och man kan välja att vara helt anonym för känslig rapportering.

Utöver semesterrapporter kan man använda verktygen till ledighetsansökan, personal eller kundundersökningar, SBA rapporter, miljöarbete, felrapportering, idélåda och mycket mer.

De flesta väljer även att lägga till en databas för personalhandbok och andra policys samt rutiner som är bra att ha tillgängliga direkt i telefonen vid behov. I en större organisation är en ”vem gör vad” databas en uppskattad del av appen, speciellt för nyanställda. Varför inte använda appen även för internrekrytering och annonsera ut nya tjänster direkt till den interna organisationen först. Med schemalagda notiser, prenumerationstjänster och behörighetsnivåer får appen ett relevant innehåll för alla.

Kontakta oss så berättar vi vad ner du kan använda appar till internt.
LÄS MER